08 jul 2014 07:35

23 jan 2015 15:28

Misshandel utanför Modegrillen

SKÖVDE

Under natten till tisdag sker en misshandel på parkeringen till Modegrillen i Skövde.

Natten till tisdag klockan 02.34 inträffade en misshandel utanför Modegrillen på Stationsgatan i Skövde.

En ensam man slår ner en annan man som blir liggande på marken. Misshandeln sker på parkeringen, enligt vittnet som ringer till polisen. Den misstänkte gärningsmannen greps av polisen men kunde inte förhöras utan var tvungen att läggas in över natten för att nyktra till.

Natten till tisdag klockan 02.34 inträffade en misshandel utanför Modegrillen på Stationsgatan i Skövde.

En ensam man slår ner en annan man som blir liggande på marken. Misshandeln sker på parkeringen, enligt vittnet som ringer till polisen. Den misstänkte gärningsmannen greps av polisen men kunde inte förhöras utan var tvungen att läggas in över natten för att nyktra till.