13 jul 2014 21:02

23 jan 2015 15:47

Elisa blev Årets sångerska

NÖJE

Dansbandsbranschens egen Oscarsgala hölls i Malung under söndagskvällen och då utsågs bland annat Årets sångerska. Nominerade var Sandra Estberg i Martinez, Elisa Lindström i Elisas och Anna Sköld i Wizex.

Priset gick till Elisa Lindström från Skövde.

– Wow, vilken kväll! Jag är så glad. Det är faktiskt lite lustigt att jag fick sjunga här med Arvingarna i kväll. Det känns som cirkeln sluts lite. Det var faktiskt på grund av Arvingarna som vi startade vårt band. Det var Markus, vår gitarrist, stora idoler, sa Elisa Lindström, bland annat, i sitt tacktal på SVT Play.

Dansbandsbranschens egen Oscarsgala hölls i Malung under söndagskvällen och då utsågs bland annat Årets sångerska. Nominerade var Sandra Estberg i Martinez, Elisa Lindström i Elisas och Anna Sköld i Wizex.

Priset gick till Elisa Lindström från Skövde.

– Wow, vilken kväll! Jag är så glad. Det är faktiskt lite lustigt att jag fick sjunga här med Arvingarna i kväll. Det känns som cirkeln sluts lite. Det var faktiskt på grund av Arvingarna som vi startade vårt band. Det var Markus, vår gitarrist, stora idoler, sa Elisa Lindström, bland annat, i sitt tacktal på SVT Play.