23 jul 2014 10:00

23 jan 2015 15:47

Secret Circus till Sällskapet

På fredag blir det jazz och bluskväll när bandet Secret Circus gästar Sällskapets scen i Skövde.

Bandet har nyligen kommit tillbaka från sin tredje USA-turné men är fortfarande hungriga på fler gig. Nu fortsätter de spelningarna i södra Sverige innan de tar sig an Danmark och Tyskland. I höst blir det återigen spelningar i USA.

Vintertid håller bandet till i Roswell i New Mexico där de också har sin studio. Musiken beskriver de själva som blues- och jazzinfluerad rock. Band och artister som inspirerat dem är Pink Floyd, Dire Straits och Jimi Hendrix.

– Soundet är mjukt, melodiskt och drömskt, men med tyngd, säger Klas Åhman.

Bandet består också av Joel Åhman och Martin Sternelius.

Bandet har nyligen kommit tillbaka från sin tredje USA-turné men är fortfarande hungriga på fler gig. Nu fortsätter de spelningarna i södra Sverige innan de tar sig an Danmark och Tyskland. I höst blir det återigen spelningar i USA.

Vintertid håller bandet till i Roswell i New Mexico där de också har sin studio. Musiken beskriver de själva som blues- och jazzinfluerad rock. Band och artister som inspirerat dem är Pink Floyd, Dire Straits och Jimi Hendrix.

– Soundet är mjukt, melodiskt och drömskt, men med tyngd, säger Klas Åhman.

Bandet består också av Joel Åhman och Martin Sternelius.

  • Rikard Jansson