24 jul 2014 09:06

23 jan 2015 15:47

Grane ställer ut på Lassagården

I Galleri Loftets utställningsserie i sommar har turen kommit till Kristina Grane som ställer ut måleri.

Efter yrkesverksamma år inom vården började hon att måla och flyttade tillbaka till Skövde där hon har sitt ursprung. Nu är hon utbildad i Vedic art och även lärare i den indiska konstarten. Hon har tidigare deltagit i FalunBorlänges konstrunda Konst i Kvadrat och olika samlingsutställningar. Vernissage blir det lördagen den 26 juli och utställningen pågår till och med 6 augusti.

Efter yrkesverksamma år inom vården började hon att måla och flyttade tillbaka till Skövde där hon har sitt ursprung. Nu är hon utbildad i Vedic art och även lärare i den indiska konstarten. Hon har tidigare deltagit i FalunBorlänges konstrunda Konst i Kvadrat och olika samlingsutställningar. Vernissage blir det lördagen den 26 juli och utställningen pågår till och med 6 augusti.