13 aug 2014 15:13

23 jan 2015 15:48

Hurra, vi vann biljetter till The Expendables 3

Följande läsare skrev ner sin favoritskådis i The Expendables och skickade sin motivering till SLA.se:

Anette Wikström, Skövde

”Dolph Lundgren, en äkta viking av den hårda kalibern.”

Ulrika Holm, Väring

”Jag tycker att Trench Mauser är bäst!! Varför? Jo Arnold (Schwarzenegger) är ju alltid Arnold!! Ingen rår på honom! Stencool!”

Marcus Uddmar, Skövde

”Min favorit person i ”The Expendables” serien är Dolph Lundgrens karaktär, Gunner Jensen. Jag gillar han för att hans attityd är så härlig, han stör sig inte på något och han ser väldigt lättsinnat på saker & ting, men när han blir arg så är han som en välsmord maskin som inte kan stoppas. Gunners passion för gammal hederlig sätt att döda på tycker jag skiljer han från resten av gruppen, de andra har sina utstående sätt att döda på, men det är något med hans sätt som får det att verka lite mindre hemskt och lite mer komiskt. T.ex. scenen i om det är första eller andra filmen där han ska hänga ”piraterna” som tog över en båt. Efter det dödade han nästan Jet Lis karaktär Yin Yang. Men han är inte bara stark och farlig utan han är smart, han har ju nämligen en masterutbildning i kemiteknik.”

Birgitta Wahlstrand, Forsvik

”Dolph Lundgren är favoriten. En svensk viking som även efter tuffa tag alltid har hela och bländvita tänder kvar. Det är otroligt häftigt!”

Towe Lindblom, Tibro

”Jag röstar på Harrison Ford, hård men ändå mjuk, gör alltid ett bra jobb.”

Vinnarbiljetterna (du kan ta med en kompis) skickas med posten. Grattis!

Anette Wikström, Skövde

”Dolph Lundgren, en äkta viking av den hårda kalibern.”

Ulrika Holm, Väring

”Jag tycker att Trench Mauser är bäst!! Varför? Jo Arnold (Schwarzenegger) är ju alltid Arnold!! Ingen rår på honom! Stencool!”

Marcus Uddmar, Skövde

”Min favorit person i ”The Expendables” serien är Dolph Lundgrens karaktär, Gunner Jensen. Jag gillar han för att hans attityd är så härlig, han stör sig inte på något och han ser väldigt lättsinnat på saker & ting, men när han blir arg så är han som en välsmord maskin som inte kan stoppas. Gunners passion för gammal hederlig sätt att döda på tycker jag skiljer han från resten av gruppen, de andra har sina utstående sätt att döda på, men det är något med hans sätt som får det att verka lite mindre hemskt och lite mer komiskt. T.ex. scenen i om det är första eller andra filmen där han ska hänga ”piraterna” som tog över en båt. Efter det dödade han nästan Jet Lis karaktär Yin Yang. Men han är inte bara stark och farlig utan han är smart, han har ju nämligen en masterutbildning i kemiteknik.”

Birgitta Wahlstrand, Forsvik

”Dolph Lundgren är favoriten. En svensk viking som även efter tuffa tag alltid har hela och bländvita tänder kvar. Det är otroligt häftigt!”

Towe Lindblom, Tibro

”Jag röstar på Harrison Ford, hård men ändå mjuk, gör alltid ett bra jobb.”

Vinnarbiljetterna (du kan ta med en kompis) skickas med posten. Grattis!