19 aug 2014 16:26

23 jan 2015 15:48

Foto: Erica Augustsson

Samhäll segrande i dragkampen

Under tisdagen anordnade Västerhöjdsgymnasiet ett inlopp i Boulognerskogen inför skolstarten. Trots det blöta vädret var stämningen på topp då det var Samhällsprogrammet som tog hem årets seger.

Regnet stod som spön i backen, men det var inget som hindrade Västerhöjdsgymnasiets elever när årets inlopp ägde rumt i Boulognerskogen.

Varje lag utgjordes av 20 personer från respektive program, där slutligen Samhällsprogramet stod som segrare. Det var efter ett flertal delmoment som Samhällsprogrammet och Ekonomiprogrammet fick göra upp i finalen som avgjordes genom en dragkamp som Samhäll efter några intensiva minuter gick segrande ur.

– Det är jätteroligt att det anordnas dagar som den här. Det gör att alla kommer nära varandra, och även de nya eleverna blir delaktiga redan från första dagen, säger Ebba Blomqvist som läser tredje året på Samhällsprogrammet.

Regnet stod som spön i backen, men det var inget som hindrade Västerhöjdsgymnasiets elever när årets inlopp ägde rumt i Boulognerskogen.

Varje lag utgjordes av 20 personer från respektive program, där slutligen Samhällsprogramet stod som segrare. Det var efter ett flertal delmoment som Samhällsprogrammet och Ekonomiprogrammet fick göra upp i finalen som avgjordes genom en dragkamp som Samhäll efter några intensiva minuter gick segrande ur.

– Det är jätteroligt att det anordnas dagar som den här. Det gör att alla kommer nära varandra, och även de nya eleverna blir delaktiga redan från första dagen, säger Ebba Blomqvist som läser tredje året på Samhällsprogrammet.

  • Erica Augustsson