21 aug 2014 12:05

23 jan 2015 15:48

Två till sjukhus efter olycka

UPPDATERAD (12.50): Två fick föras till sjukhus efter olyckan Norra Ryds industriområde vid lunchtid.

Det blev också långa köer på väg 26 mellan Skövde och Mariestad. Enligt SLA:s utsände reporter inträffade olyckan när lastbilen gjorde en högersväng in på industriområdet. Personbilen ska då ha hamnat i kläm på något sätt.

Under omkring en halvtimme var det totalstopp på vägen med långa köer som följd. Trafiken ska dock vara påsläppt nu.

Det blev också långa köer på väg 26 mellan Skövde och Mariestad. Enligt SLA:s utsände reporter inträffade olyckan när lastbilen gjorde en högersväng in på industriområdet. Personbilen ska då ha hamnat i kläm på något sätt.

Under omkring en halvtimme var det totalstopp på vägen med långa köer som följd. Trafiken ska dock vara påsläppt nu.