25 aug 2014 15:42

23 jan 2015 15:49

Kvinnohuset tog hem stor pokerpott

Fler bollar till bollhavet, presenter och ett tv-spel.

Det kan Kvinnohuset Tranan i Skövde köpa tack vare ett bidrag på nästan 11 000 kronor från Poker run Skaraborg.

Poker run Skaraborg 2014 arrangerades i lördags för 14:e året.

– Vi sålde 652 pokerhänder, cirka 410 motorcyklar var med och de åkte en sträcka på ungefär elva mil, säger Mikael Hofmeijer från Iron Wolfs mc i Väring som står som arrangör tillsammans med Hagbards mc, Snulle mc, Röde Orm mc och Vara mc.

I år fick Barn- och ungdomspsykiatrin i Skövde och Lidköping samt Majblommeföreningen i Skara 32 000 kronor var. Men pengar samlades också in i en damejeanne till förmån för Kvinnohuset Tranan i Skövde. Det gav 956 kronor och så sköt Poker run Skaraborg till 10 000 kronor.

– Vi behöver fler bollar till bollhavet, det är prio ett. Vi ska köpa in ett lager med presenter till barn som flyttar hit. Det är också prio på att köpa in ett dataspel, det vi hade var helt slut, säger Elisabeth Hätting, verksamhetschef.

Det kan Kvinnohuset Tranan i Skövde köpa tack vare ett bidrag på nästan 11 000 kronor från Poker run Skaraborg.

Poker run Skaraborg 2014 arrangerades i lördags för 14:e året.

– Vi sålde 652 pokerhänder, cirka 410 motorcyklar var med och de åkte en sträcka på ungefär elva mil, säger Mikael Hofmeijer från Iron Wolfs mc i Väring som står som arrangör tillsammans med Hagbards mc, Snulle mc, Röde Orm mc och Vara mc.

I år fick Barn- och ungdomspsykiatrin i Skövde och Lidköping samt Majblommeföreningen i Skara 32 000 kronor var. Men pengar samlades också in i en damejeanne till förmån för Kvinnohuset Tranan i Skövde. Det gav 956 kronor och så sköt Poker run Skaraborg till 10 000 kronor.

– Vi behöver fler bollar till bollhavet, det är prio ett. Vi ska köpa in ett lager med presenter till barn som flyttar hit. Det är också prio på att köpa in ett dataspel, det vi hade var helt slut, säger Elisabeth Hätting, verksamhetschef.