05 sep 2014 17:01

23 jan 2015 15:49

Foto: Magnus Ornhammar

Soldränkt studenttåg

Högskolan i Skövde marscherade genom staden

Som en grandios avslutning på introduktionsveckan höll Högskolan i Skövde på fredagen en studentkortege och aktiviteter i Boulognerskogen.

Samtidigt som fredagens festligheter markerade slutet på introduktionsveckan var de också en startpunkt för den nya terminen. Efter helgen är studielivet för Högskolans 1800 nya programstudenter i gång på allvar och detta firades med en lång kortege genom Skövdes centrala delar. Slutmålet var Boulognerskogen och väl där bjöds det på bland annat en stand-up komedi show med den australiensiska komikern Al Pitcher, ett flottrace och musikunderhållning. Stämningen var naturligtvis på topp bland de nya studenterna och arrangörerna som höll i arrangemanget.

Samtidigt som fredagens festligheter markerade slutet på introduktionsveckan var de också en startpunkt för den nya terminen. Efter helgen är studielivet för Högskolans 1800 nya programstudenter i gång på allvar och detta firades med en lång kortege genom Skövdes centrala delar. Slutmålet var Boulognerskogen och väl där bjöds det på bland annat en stand-up komedi show med den australiensiska komikern Al Pitcher, ett flottrace och musikunderhållning. Stämningen var naturligtvis på topp bland de nya studenterna och arrangörerna som höll i arrangemanget.

  • Magnus Ornhammar