08 sep 2014 16:16

23 jan 2015 15:29

Fortsatt allvarligt för skadad Skövdekvinna

NYHETER: Skadades i longboardolycka i Jönköping

Tillståndet för den Skövdekvinna som skadades i en longboardolycka i lördags är fortsatt allvarligt. Det meddelande Universitetssjukhuset i Linköping på måndagseftermiddagen.

Kvinnan körde omkull i lördags vid en longboardtävling i Jönköping. Hon fördes först med ambulans till Länssjukhuset Ryhov men transporterades senare till Universitetssjukhuset i Linköping med livshotande skador.

Där opererades hon akut och vårdades på intensivavdelningen. Under söndagseftermiddagen bedömdes skadorna som allvarliga men tillståndet var stabilt. På måndagseftermiddagen meddelande sjukhuset att kvinnan har allvarliga skador och att tillståndet bedöms som allvarligt. Kvinnan ligger kvar på intensivvårdsavdelningen.

Kvinnan körde omkull i lördags vid en longboardtävling i Jönköping. Hon fördes först med ambulans till Länssjukhuset Ryhov men transporterades senare till Universitetssjukhuset i Linköping med livshotande skador.

Där opererades hon akut och vårdades på intensivavdelningen. Under söndagseftermiddagen bedömdes skadorna som allvarliga men tillståndet var stabilt. På måndagseftermiddagen meddelande sjukhuset att kvinnan har allvarliga skador och att tillståndet bedöms som allvarligt. Kvinnan ligger kvar på intensivvårdsavdelningen.