10 sep 2014 21:42

23 jan 2015 15:50

Traktor och bil i olycka

KLÅVASTEN

En traktor och personbil kolliderade vid en mötesolycka i närheten av Klåvasten, på vägen mellan Ulvåker och Tibro, på onsdagskvällen. Bilen for i diket vid kollisionen men ingen person kom till skada. Båda fordonen fick bärgas från olycksplatsen.

Traktorn tappade delar av bakaxeln vid kollisionen, vilket ledde till att stora mängder olja rann ut på vägen. Räddningstjänsten fick spärra av delar av vägen för sanering i samband med bärgningsarbetet.

En traktor och personbil kolliderade vid en mötesolycka i närheten av Klåvasten, på vägen mellan Ulvåker och Tibro, på onsdagskvällen. Bilen for i diket vid kollisionen men ingen person kom till skada. Båda fordonen fick bärgas från olycksplatsen.

Traktorn tappade delar av bakaxeln vid kollisionen, vilket ledde till att stora mängder olja rann ut på vägen. Räddningstjänsten fick spärra av delar av vägen för sanering i samband med bärgningsarbetet.