13 sep 2014 10:56

23 jan 2015 15:50

Löfven fast på tåg - tog taxi

Tågtrafiken mellan Falköping och Stenstorp stod under lördagsförmiddagen still, vilket drabbade fjärrtåg mellan Göteborg-Stockholm samt västtågen Göteborg-Skövde och Falköping-Skövde, efter en olyckshändelse norr om Falköping.

En som drabbades av tågstoppet var Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven, som vid olyckan befann sig på ett tåg vid Resecentrum i Skövde, på väg till Göteborg.

Löfven med följe, däribland tidigare EU-kommissionären Margot Wallström, fick snabbt hoppa in i en taxi istället, för fortsatt färd söderut. Med på tåget fanns ett stort pressuppbåd, däribland TV4:s politiske reporter Ulf Kristofferson, som också fick leta upp alternativa färdmedel till Göteborg.

Tågen rullar nu igen, men enligt Trafikverket är trafiken drabbad av förseningar till följd av tågstoppet som pågick i drygt en timme.

Tågtrafiken mellan Falköping och Stenstorp stod under lördagsförmiddagen still, vilket drabbade fjärrtåg mellan Göteborg-Stockholm samt västtågen Göteborg-Skövde och Falköping-Skövde, efter en olyckshändelse norr om Falköping.

En som drabbades av tågstoppet var Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven, som vid olyckan befann sig på ett tåg vid Resecentrum i Skövde, på väg till Göteborg.

Löfven med följe, däribland tidigare EU-kommissionären Margot Wallström, fick snabbt hoppa in i en taxi istället, för fortsatt färd söderut. Med på tåget fanns ett stort pressuppbåd, däribland TV4:s politiske reporter Ulf Kristofferson, som också fick leta upp alternativa färdmedel till Göteborg.

Tågen rullar nu igen, men enligt Trafikverket är trafiken drabbad av förseningar till följd av tågstoppet som pågick i drygt en timme.