15 sep 2014 17:47

23 jan 2015 15:50

Skum i Livets brunn - men inte Greens fel

Monica Green (S) tog ett segerdopp i Livets brunn i söndags. På måndagen fick fontänen tömmas på vatten. Men det var inte Monicas fel.
– Den fick tömmas eftersom det var skum i vattnet, säger Staffan Weinö, Skövde kommun.

Sent på söndagskvällen ville riksdagspolitikern Monica Green fira regeringsskiftet och socialdemokraternas framgång. Det gjorde hon genom att ta ett dopp i Livets brunn.

Hon konstaterade för SLA:s reporter att även om det blir ett svårt läge för partiet, måste man glädjas åt och fira det som är värt att fira och det var regeringsskiftet. Att hon skulle bada i Livets brunn var något hon planerade redan för fyra år sedan, men den gången blev det ingen valseger.

Många som hade sett SLA-bilden på den badande Monica hajade till när de på måndagsmorgonen passerade Livets brunn. För då var den helt tömd på vatten. Men Staffan Winö, tekniska förvaltningen, säger att detta inte alls hade med Monicas bad att göra.

– Nej, nej, haha! Det var i stället någon som hade hällt i diskmedel eller liknande i dammen så att den fylldes av skum. För att få bort det måste den tömmas. Men nu ska den vara i gång som vanligt igen, sade Weinö på måndagseftermiddagen.

Sent på söndagskvällen ville riksdagspolitikern Monica Green fira regeringsskiftet och socialdemokraternas framgång. Det gjorde hon genom att ta ett dopp i Livets brunn.

Hon konstaterade för SLA:s reporter att även om det blir ett svårt läge för partiet, måste man glädjas åt och fira det som är värt att fira och det var regeringsskiftet. Att hon skulle bada i Livets brunn var något hon planerade redan för fyra år sedan, men den gången blev det ingen valseger.

Många som hade sett SLA-bilden på den badande Monica hajade till när de på måndagsmorgonen passerade Livets brunn. För då var den helt tömd på vatten. Men Staffan Winö, tekniska förvaltningen, säger att detta inte alls hade med Monicas bad att göra.

– Nej, nej, haha! Det var i stället någon som hade hällt i diskmedel eller liknande i dammen så att den fylldes av skum. För att få bort det måste den tömmas. Men nu ska den vara i gång som vanligt igen, sade Weinö på måndagseftermiddagen.