01 okt 2014 17:29

23 jan 2015 15:51

Hallå där SLA:s nya datorspelsbloggare

Alexander Milton, du är ny bloggare på sla.se där du kommer att skriva om datorspel.

Vem är du?

– Jag är en 20-åring som studerar dataspelsutveckling på Högskolan i Skövde och jag har ett övergripande stort intresse för spel och att skriva. Jag är inte Skövdebo från början utan flyttade hit med min sambo för ett år sedan från Mjölby i Östergötland.

Vad kommer vi att få läsa på din blogg?

– Alla möjliga typer av reflektioner om spel och vad de innebär som kulturellt medie och även som uttryck för samhället. Det blir etik och moral och allt från djupa reflektioner och analyser till mer enkla observationer kring spel. Det blir också tips på bra eller dåliga spel – och det är alltså digitala spel som tv-spel och datorspel det kommer att handla om. Mobilspel till viss del, det är en egen digital plattform som snarare är en gren till datorspel.

Behöver man vara intresserad för att hänga med på bloggen?

– Mitt mål är att det ska finnas något för alla, från den inbitne hardcorespelaren till den som aldrig har lyft ett datorspel. Så man behöver inte vara intresserad från början.

Läs bloggen här!

Vem är du?

– Jag är en 20-åring som studerar dataspelsutveckling på Högskolan i Skövde och jag har ett övergripande stort intresse för spel och att skriva. Jag är inte Skövdebo från början utan flyttade hit med min sambo för ett år sedan från Mjölby i Östergötland.

Vad kommer vi att få läsa på din blogg?

– Alla möjliga typer av reflektioner om spel och vad de innebär som kulturellt medie och även som uttryck för samhället. Det blir etik och moral och allt från djupa reflektioner och analyser till mer enkla observationer kring spel. Det blir också tips på bra eller dåliga spel – och det är alltså digitala spel som tv-spel och datorspel det kommer att handla om. Mobilspel till viss del, det är en egen digital plattform som snarare är en gren till datorspel.

Behöver man vara intresserad för att hänga med på bloggen?

– Mitt mål är att det ska finnas något för alla, från den inbitne hardcorespelaren till den som aldrig har lyft ett datorspel. Så man behöver inte vara intresserad från början.

Läs bloggen här!

  • Carl Johan Hjerpe