05 okt 2014 16:46

23 jan 2015 15:51

Stor fest i Stöpen

Ett 90-tal äldre festade loss i Pingstkyrkan i Stöpen i helgen. Förutom räkmacka stod en hel del underhållning på programmet.

Varje höst brukar Pingstkyrkans församling bjuda in pensionärer till en stor fest i kyrkans lokaler.

– Det har vi gjort i alla fall under 20 år. Festen är betydelsefull för alla och det är en social tillställning där man träffar många man kanske inte har sett på länge, berättar Lennart Hägglund från församlingen.

– Och vi bjuder på allt, så det kostar ingenting. Vi delar till och med ut lotterna i lotteriet.

För att få delta på De äldres fest ska man bo i Säter eller Frösve församling och ha uppnått pensionsåldern.

Under lördagens tillställning underhöll Götenefamiljen Maria och Mattias Johansson med sina fyra barn, och de kompades av Anders Milton vid pianot. Förutom all underhållning – som publiken också var en del i – så bjöds det bland annat på räksmörgås och fika.

Ett 90-tal personer deltog i festen.

Varje höst brukar Pingstkyrkans församling bjuda in pensionärer till en stor fest i kyrkans lokaler.

– Det har vi gjort i alla fall under 20 år. Festen är betydelsefull för alla och det är en social tillställning där man träffar många man kanske inte har sett på länge, berättar Lennart Hägglund från församlingen.

– Och vi bjuder på allt, så det kostar ingenting. Vi delar till och med ut lotterna i lotteriet.

För att få delta på De äldres fest ska man bo i Säter eller Frösve församling och ha uppnått pensionsåldern.

Under lördagens tillställning underhöll Götenefamiljen Maria och Mattias Johansson med sina fyra barn, och de kompades av Anders Milton vid pianot. Förutom all underhållning – som publiken också var en del i – så bjöds det bland annat på räksmörgås och fika.

Ett 90-tal personer deltog i festen.