08 okt 2014 12:04

23 jan 2015 15:51

Bilar krockade i Mörkekorset

En trafikolycka med två bilar inblandade inträffade i Mörkekorset på onsdagsförmiddagen. Ingen person skadades allvarligt.

Räddningstjänst och ambulans kallades snabbt till platsen. Men enligt vad SLA erfar var det ingen person som ådrog sig några allvarliga skador även om kollisionen var kraftig. En av bilarna kom åkande på Stationsgatan och den andra från motsatt håll, på Mariestadsvägen, men exakt vad som orsakade olyckan är oklart är oklart.

Det var begränsad framkomlighet i korsningen en stund efter olyckan. Båda bilarna fick bärgas från platsen.

Räddningstjänst och ambulans kallades snabbt till platsen. Men enligt vad SLA erfar var det ingen person som ådrog sig några allvarliga skador även om kollisionen var kraftig. En av bilarna kom åkande på Stationsgatan och den andra från motsatt håll, på Mariestadsvägen, men exakt vad som orsakade olyckan är oklart är oklart.

Det var begränsad framkomlighet i korsningen en stund efter olyckan. Båda bilarna fick bärgas från platsen.