15 okt 2014 21:03

23 jan 2015 15:52

Ida får fortsätta dejta bonden Erik

Ida Bengtsson blev en av fyra utvalda tjejer som fick flytta hem hos bonden Erik Nilsson i onsdagens avsnitt av TV4:s ”Bonde söker fru”. Därmed har två av konkurrenterna utmanövrerats, vilket ökat chanserna avsevärt för den kärlekstörstande Falköpingskvinnan.

Från början var de 150 kvinnor som skrev till Erik Nilsson, 23 år från Pilås i Småland. I maj fick Ida reda på att hon skulle vara med i tv-serien och en av de första uppgifterna för bonden var att välja ut sex av tio tjejer att gå på gruppdejt med. Inför premiäravsnittet sade Ida så här till SLA.

– Det var jätteroligt att vara en av de sex. Jag tänkte nästan att jag skulle komma med eftersom det kändes bra på speeddejtingen. Men det känns ganska konstigt att gå på dejt när man är flera tjejer. Man vet inte riktigt vad man ska fråga för man vill inte att det ska bli för privat.

Hon tycker att det är okej att se sig själv på tv och efter att ha pratat mycket med inspelningsteamet tycker hon att det verkar mycket intressant att jobba bakom kameran.

– Det svåraste var faktiskt när folk frågade vad jag hade gjort under sommaren. Jag sa att jag hade varit ute på en roadtrip i Sverige, och jag tyckte att det var jättejobbigt att ljuga.

Till yrket är hon fastighetsskötare i familjeföretaget MB bygg där även mor, far och bror arbetar.

Från början var de 150 kvinnor som skrev till Erik Nilsson, 23 år från Pilås i Småland. I maj fick Ida reda på att hon skulle vara med i tv-serien och en av de första uppgifterna för bonden var att välja ut sex av tio tjejer att gå på gruppdejt med. Inför premiäravsnittet sade Ida så här till SLA.

– Det var jätteroligt att vara en av de sex. Jag tänkte nästan att jag skulle komma med eftersom det kändes bra på speeddejtingen. Men det känns ganska konstigt att gå på dejt när man är flera tjejer. Man vet inte riktigt vad man ska fråga för man vill inte att det ska bli för privat.

Hon tycker att det är okej att se sig själv på tv och efter att ha pratat mycket med inspelningsteamet tycker hon att det verkar mycket intressant att jobba bakom kameran.

– Det svåraste var faktiskt när folk frågade vad jag hade gjort under sommaren. Jag sa att jag hade varit ute på en roadtrip i Sverige, och jag tyckte att det var jättejobbigt att ljuga.

Till yrket är hon fastighetsskötare i familjeföretaget MB bygg där även mor, far och bror arbetar.

  • Rikard Jansson