23 okt 2014 20:32

23 jan 2015 15:52

Foto: Laura Elmersson

Garpaparken i oktober

Nu är hösten här på allvar, SLA har besökt Garpaparken och fångat några fina höstmotiv.

Höstvädret och de fina höstfärgerna har nu börjat visa sig ordentligt. Garpaparken är en mycket fin park som ligger i centrala Skövde och det var just där som SLA en dag tidigare i veckan fann dessa vackra höstmotiv. Omringad av färgglada löv, spegelblankt vatten och badande änder kan man ta en mysig höstpromenad genom parken. I samma stund som löven började få en vacker färg, började även höstvädret komma fram och med sig tog det lite kyligare vindar, vilket garanterar en riktig höstkänsla när man ger sig ut på en promenad genom den lummiga parken.

Höstvädret och de fina höstfärgerna har nu börjat visa sig ordentligt. Garpaparken är en mycket fin park som ligger i centrala Skövde och det var just där som SLA en dag tidigare i veckan fann dessa vackra höstmotiv. Omringad av färgglada löv, spegelblankt vatten och badande änder kan man ta en mysig höstpromenad genom parken. I samma stund som löven började få en vacker färg, började även höstvädret komma fram och med sig tog det lite kyligare vindar, vilket garanterar en riktig höstkänsla när man ger sig ut på en promenad genom den lummiga parken.

  • Laura Elmersson