23 okt 2014 13:44

23 jan 2015 15:52

Kändistätt i Skövde på Kulturgalan

Tommy Körberg, Jessica Andersson, Bert Karlsson, Suzanne Reuter, Peter Dalle, Claes Malmberg, Robert Wells. Det är några av de kändisar som dyker upp i Skövde på Kulturgalan den 5 november.

Skövde kommun presenterade på torsdagen en lista bestående mad massor av kända namn – en stor del av Sveriges artist- och kulturelit. Personer som ska gästa Skövde då kulturhuset och Robert Gustafsson firar 50 år.

Kommunen kallar Kulturgalan den 5 november för en kulturexplosion med en fantastisk blandning av gäster från hela Sverige.

”Vi har nöjet att få välkomna bland andra Tommy Körberg, Jessica Andersson, Bert Karlsson, Suzanne Reuter, Vicky von der Lancken, Peter Dalle, Claes Malmberg, Robert Wells, Anders Berglund, Lasse Holm, Albert Bonnier, Bosse Parnevik, Thomas Deutgen, Allan Svensson och Thomas Öberg och andra medlemmar från gruppen Bob Hund.”, säger kommunen i ett pressmeddelande.

Kulturgalan innehåller allt från dans och opera till hårdrock och musikal med såväl nya talanger som rikskända artister.

”Med 550 gäster och över 100 medverkande på scenen, både lokala och rikskända artister, firar vi Skövde Kulturhus och Robert Gustafssons 50 första år.”

Skövde kommun presenterade på torsdagen en lista bestående mad massor av kända namn – en stor del av Sveriges artist- och kulturelit. Personer som ska gästa Skövde då kulturhuset och Robert Gustafsson firar 50 år.

Kommunen kallar Kulturgalan den 5 november för en kulturexplosion med en fantastisk blandning av gäster från hela Sverige.

”Vi har nöjet att få välkomna bland andra Tommy Körberg, Jessica Andersson, Bert Karlsson, Suzanne Reuter, Vicky von der Lancken, Peter Dalle, Claes Malmberg, Robert Wells, Anders Berglund, Lasse Holm, Albert Bonnier, Bosse Parnevik, Thomas Deutgen, Allan Svensson och Thomas Öberg och andra medlemmar från gruppen Bob Hund.”, säger kommunen i ett pressmeddelande.

Kulturgalan innehåller allt från dans och opera till hårdrock och musikal med såväl nya talanger som rikskända artister.

”Med 550 gäster och över 100 medverkande på scenen, både lokala och rikskända artister, firar vi Skövde Kulturhus och Robert Gustafssons 50 första år.”