04 nov 2014 13:22

23 jan 2015 15:53

Plus för fritidsnämnden – hittills

Fritidsnämnden i Skövde visar på plusresultat efter tredje kvartalet.

Fritidsnämnden ekonomiska uppföljning efter september visar på ett plusresultat på 200 000 kronor över budget. Även om inte är särskilt mycket när man ser till helheten – omsättningen ligger på 140 miljoner kronor – så är svarta siffror mer välkomna än röda. Dock återstår tre ”känsliga” månader som kan förändra situationen.

– Vi har mycket väderberoende verksamhet som kan påverka slutresultatet, säger Kaj-Eve Enroth (FP), ordförande i fritidsnämnden.

Fritidsnämnden ekonomiska uppföljning efter september visar på ett plusresultat på 200 000 kronor över budget. Även om inte är särskilt mycket när man ser till helheten – omsättningen ligger på 140 miljoner kronor – så är svarta siffror mer välkomna än röda. Dock återstår tre ”känsliga” månader som kan förändra situationen.

– Vi har mycket väderberoende verksamhet som kan påverka slutresultatet, säger Kaj-Eve Enroth (FP), ordförande i fritidsnämnden.