04 nov 2014 13:42

23 jan 2015 15:53

Uppslaget söker: Årets stjärngosse!

Uppslaget söker just nu Årets stjärngosse 2014 och om du känner dig manad mejla genast!

Det enda som krävs är att du är kille och går på gymnasiet. Vi vill ha din anmälan senast söndagen den 16 november. Mejlet skickar du till UPPSLAGET@SLA.SE och i det skriver du vem du är, vilken skola du går på och varför du vill bli Årets stjärngosse. Lämna också dina kontaktuppgifter och gärna en bild!

Den slutliga vinnaren utses genom en omröstning där det är läsarna som betämmer. Att utses till Årets stjärngosse kräver ingen motprestation, däremot får vinnaren ett pris.

Det enda som krävs är att du är kille och går på gymnasiet. Vi vill ha din anmälan senast söndagen den 16 november. Mejlet skickar du till UPPSLAGET@SLA.SE och i det skriver du vem du är, vilken skola du går på och varför du vill bli Årets stjärngosse. Lämna också dina kontaktuppgifter och gärna en bild!

Den slutliga vinnaren utses genom en omröstning där det är läsarna som betämmer. Att utses till Årets stjärngosse kräver ingen motprestation, däremot får vinnaren ett pris.

  • Oscar Antonsson