16 nov 2014 15:03

23 jan 2015 15:54

Rödljuskörning bakom krock

Två bilar krockade i korsningen vid Modegrillen natten till söndag. Två personer fördes till sjukhus.

Deras skador bedöms som lindriga. Totalt satt det fem personer i de två inblandade bilarna. Olyckan, som tros ha orsakats av att en av bilarna körde mot rött ljus enligt räddningstjänsten, utlöste ett stor räddningspådrag klockan 01.42.

Olyckan inträffade i korsningen Stationsgatan/Staketgatan

Deras skador bedöms som lindriga. Totalt satt det fem personer i de två inblandade bilarna. Olyckan, som tros ha orsakats av att en av bilarna körde mot rött ljus enligt räddningstjänsten, utlöste ett stor räddningspådrag klockan 01.42.

Olyckan inträffade i korsningen Stationsgatan/Staketgatan

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.