22 nov 2014 19:00

23 jan 2015 15:54

Foto: Roland Svensson

BILDSPEL: Kunglig glans när Lottakårens firade

Svenska Lottakåren håller sin riksstämma i Skövde i helgen och passar samtidigt på att fira sitt 90-årsjubileum. Kronprinsessan Victoria är på plats under lördagen som beskyddare av Svenska Lottakåren.

Programmet som hålls i Stadsteatern i Skövde kulturhus under sena eftermiddagen bjuder bland annat på tal av landshövding Lars Bäckström samt rikslottachefen Annette Rihagen. Kronprinsessan Victoria är med i ceremonin där Riksförbundet Sveriges lottakårers kungliga förtjänstmedalj i guld delas ut.

Läs mer på sla.se under söndagen.

Programmet som hålls i Stadsteatern i Skövde kulturhus under sena eftermiddagen bjuder bland annat på tal av landshövding Lars Bäckström samt rikslottachefen Annette Rihagen. Kronprinsessan Victoria är med i ceremonin där Riksförbundet Sveriges lottakårers kungliga förtjänstmedalj i guld delas ut.

Läs mer på sla.se under söndagen.