26 nov 2014 15:41

23 jan 2015 15:54

Klart: Diggiloo kommer till Skövde

Nu är det bekräftat: Diggiloo kommer till Skövde den 7 augusti i sommar. Bland artisterna finns Jessica Andersson, Charlotte Perrelli och Martin Stenmark.

Som SLA avslöjade tidigare under onsdagen så har Next Skövde jobbat intensivt med att få Diggiloo till Skövde nästa sommar.

Next Skövdes evenmangschef Henrik Berggren bekräftade tidigare under dagen att bara detaljer återstod innan allt var klart och när turnéplanen blev officiell på onsdagseftermiddagen var Skövde med bland de utvalda orterna, enligt TT Spektra.

Den 7 augusti kommer bland andra Skövdebördiga Diggilooveteranen Jessica Andersson, Charlotte Perrelli, Magnus Carlsson, Martin Stenmarck, Helena Paparizou, Björn Kjellman och Andreas Johnson till Boulognerskogen.

– Jag har varit tillfrågad flera gånger men har haft mina egna prylar. Men i år passade det och då kände jag att det skulle vara riktigt kul att prova på. Det är ett roligt gäng, säger Martin Stenmarck till TT Spektra.

Som SLA avslöjade tidigare under onsdagen så har Next Skövde jobbat intensivt med att få Diggiloo till Skövde nästa sommar.

Next Skövdes evenmangschef Henrik Berggren bekräftade tidigare under dagen att bara detaljer återstod innan allt var klart och när turnéplanen blev officiell på onsdagseftermiddagen var Skövde med bland de utvalda orterna, enligt TT Spektra.

Den 7 augusti kommer bland andra Skövdebördiga Diggilooveteranen Jessica Andersson, Charlotte Perrelli, Magnus Carlsson, Martin Stenmarck, Helena Paparizou, Björn Kjellman och Andreas Johnson till Boulognerskogen.

– Jag har varit tillfrågad flera gånger men har haft mina egna prylar. Men i år passade det och då kände jag att det skulle vara riktigt kul att prova på. Det är ett roligt gäng, säger Martin Stenmarck till TT Spektra.