27 nov 2014 09:00

23 jan 2015 15:54

Kommunanställda får Diggiloorabatt

BOULOGNER: Artistkavalkad till Skövde i augusti

När Diggiloo kommer till Skövde den 7 augusti får kommunanställda chansen att se showen till kraftigt rabatterat pris.
– Vi fick ett erbjudande som inte kostar oss något, säger Leif Walterum (C), ordförande i personalutskottet.

Som SLA avslöjade på sla.se under onsdagen så kommer Diggiloo-turnén till Skövde och Bouolgnerskogen i sommar. Next Skövde har den senaste tiden jobbat intensivt med att få alla detaljer på plats, och när turnéplanen offentliggjordes var Skövde en av de utvalda orterna.

Den 7 augusti kommer bland andra Skövdebördiga Diggilooveteranern Jessica Andersson, Charlotte Perrelli, Magnus Carlsson, Martin Stenmarck, Helena Paparizou, Björn Kjellman och Andreas Johnson till Boulogner.

– Det är ett familjärt evenemang med underhållning som passar de allra flesta och som vi givetvis ville ha till Skövde, säger evenemangschefen Henrik Berggren.

De senaste två åren har Diggiloo gjort turnéstopp i både Tibro (Ånaplan) och Lidköping men 2015 blir Skövde enda stoppet i Skaraborg.

– Jag vill betona att vi inte har ”snott” detta från Tibro utan arrangören har kommit till oss med en förfrågan. Sedan har vi jobbat på att få alla bitar på plats, säger Berggren.

Att familjeshowen kommer till Skövde bekräftades också av att kommunens personalutskott redan hunnit tacka ja till ett erbjudande om att anställda vid Skövde kommun får chansen att köpa två biljetter vardera till rabatterat pris.

– Det handlar om 800 biljetter totalt, så det lär bli först till kvarn. Vi ser detta som en bra möjlighet att erbjuda våra anställda en förmån. Dessutom är det arrangören som står för mellanskillnaden, säger Leif Walterum (C), personalutskottets ordförande.

Som SLA avslöjade på sla.se under onsdagen så kommer Diggiloo-turnén till Skövde och Bouolgnerskogen i sommar. Next Skövde har den senaste tiden jobbat intensivt med att få alla detaljer på plats, och när turnéplanen offentliggjordes var Skövde en av de utvalda orterna.

Den 7 augusti kommer bland andra Skövdebördiga Diggilooveteranern Jessica Andersson, Charlotte Perrelli, Magnus Carlsson, Martin Stenmarck, Helena Paparizou, Björn Kjellman och Andreas Johnson till Boulogner.

– Det är ett familjärt evenemang med underhållning som passar de allra flesta och som vi givetvis ville ha till Skövde, säger evenemangschefen Henrik Berggren.

De senaste två åren har Diggiloo gjort turnéstopp i både Tibro (Ånaplan) och Lidköping men 2015 blir Skövde enda stoppet i Skaraborg.

– Jag vill betona att vi inte har ”snott” detta från Tibro utan arrangören har kommit till oss med en förfrågan. Sedan har vi jobbat på att få alla bitar på plats, säger Berggren.

Att familjeshowen kommer till Skövde bekräftades också av att kommunens personalutskott redan hunnit tacka ja till ett erbjudande om att anställda vid Skövde kommun får chansen att köpa två biljetter vardera till rabatterat pris.

– Det handlar om 800 biljetter totalt, så det lär bli först till kvarn. Vi ser detta som en bra möjlighet att erbjuda våra anställda en förmån. Dessutom är det arrangören som står för mellanskillnaden, säger Leif Walterum (C), personalutskottets ordförande.