02 dec 2014 21:10

23 jan 2015 15:55

Att äta upp pengar

Mitt studiebidrag räckte föga länge. Det visar sig att åka utomlands och äta mat är det som tär på mitt studiebidrag.

Och studiebidraget var faktiskt helt slut kring andra veckan i november. Det mest tragiska av alltihop är att jag inte har köpt några materiella saker för mina pengar alls, förutom en studentmössa som mina föräldrar sponsrade i slutändan. Utan det är helt enkelt så att jag äter upp mina pengar.

En frukost i skolan här, äta ute med kompisar där, måste-hetsplugga-så-därför-förtjänar-jag-godis hit och nu-är-jag-ledsen-och-behöver-chips dit. Så jag borde nog egentligen försöka hålla mig mer hemmavid och leva på min mammas matlagning istället för att behöva köpa något på vägen till ett möte. Men det är alltid lätt att vara efterklok.

Och studiebidraget var faktiskt helt slut kring andra veckan i november. Det mest tragiska av alltihop är att jag inte har köpt några materiella saker för mina pengar alls, förutom en studentmössa som mina föräldrar sponsrade i slutändan. Utan det är helt enkelt så att jag äter upp mina pengar.

En frukost i skolan här, äta ute med kompisar där, måste-hetsplugga-så-därför-förtjänar-jag-godis hit och nu-är-jag-ledsen-och-behöver-chips dit. Så jag borde nog egentligen försöka hålla mig mer hemmavid och leva på min mammas matlagning istället för att behöva köpa något på vägen till ett möte. Men det är alltid lätt att vara efterklok.

  • Lisa Andersson