02 dec 2014 21:11

23 jan 2015 15:55

Den som spar han har

Det är ett ganska bra motto som är värt att ta till sig, men självklart fungerar det inte att spara hela studiebidraget.

Beroende på vad som händer i ens liv går det såklart inte att spara hela studiebidraget varje månad. Under denna månad släpptes mycket bra musik till exempel och man måste köpa både Pink Floyds och AC/DC:s nya album. Självklart går det sådana månader åt mer pengar än andra. Snart är det jul också och man måste lägga lite pengar på julklappar.

Men i vanliga fall försöker jag att spara så mycket pengar som möjligt så att jag kan köpa någonting rejält när jag väl vill eller måste köpa något. Så mitt tips till er för att spara pengar är att inte köpa massa onödiga prylar som man aldrig använder. Försök istället att spara ihop till något rejält att lägga pengarna på.

Beroende på vad som händer i ens liv går det såklart inte att spara hela studiebidraget varje månad. Under denna månad släpptes mycket bra musik till exempel och man måste köpa både Pink Floyds och AC/DC:s nya album. Självklart går det sådana månader åt mer pengar än andra. Snart är det jul också och man måste lägga lite pengar på julklappar.

Men i vanliga fall försöker jag att spara så mycket pengar som möjligt så att jag kan köpa någonting rejält när jag väl vill eller måste köpa något. Så mitt tips till er för att spara pengar är att inte köpa massa onödiga prylar som man aldrig använder. Försök istället att spara ihop till något rejält att lägga pengarna på.

  • Oscar Antonsson