02 dec 2014 21:13

23 jan 2015 15:55

Det mesta till nära och kära

Denna månad har jag fått vara extremt eftertänksam med vart jag strött (läs ångestfyllt och sparsamt spenderat) mina pengar någonstans.

Pengarna skulle räcka till min mobilräkning, presenter till mina vänners 18-årsdagar och flera nöjen. Med tanke på att jag i princip lever på mitt studiebidrag så var det lite tveksamt huruvida allt skulle gå ihop, men efter en och annan skippad ströfika och spontanshopping så gick det ihop med nöd och näppe. Dock höll pengarna i kanske... två veckor av fyra, men det är en annan femma.

Det allra mesta av mitt studiebidrag prioriterades på presenter till mina vänner, vilket jag ändå tycker värmer lite i hjärtat. Jag som annars brukar spendera hela bidraget på mig själv. Det är ju självklart en prioritering man kan välja att göra, men att för en gångs skull lägga lite på andra kändes ganska bra.

Pengarna skulle räcka till min mobilräkning, presenter till mina vänners 18-årsdagar och flera nöjen. Med tanke på att jag i princip lever på mitt studiebidrag så var det lite tveksamt huruvida allt skulle gå ihop, men efter en och annan skippad ströfika och spontanshopping så gick det ihop med nöd och näppe. Dock höll pengarna i kanske... två veckor av fyra, men det är en annan femma.

Det allra mesta av mitt studiebidrag prioriterades på presenter till mina vänner, vilket jag ändå tycker värmer lite i hjärtat. Jag som annars brukar spendera hela bidraget på mig själv. Det är ju självklart en prioritering man kan välja att göra, men att för en gångs skull lägga lite på andra kändes ganska bra.

  • Ida Bohman