02 dec 2014 21:10

23 jan 2015 15:55

Pommes och dip och annat kul

Fem dagar. Fem dagar räckte mitt studiebidrag. Det är definitivt en förbättring från förra månaden!

De allra flesta pengarna gick som vanligt till vår kära kollektivtrafik, skolcafeterian där jag handlar alldeles för mycket samt till min favoritrestaurang; McDonalds. Jag är en av de som med stolthet köper alldeles för mycket pommes frites och tillhörande dippar. Resten av pengarna gick till min favoritaffär; Myrorna. Där handlar jag konstant. Kläder, möbler och inredning. Fantastisk affär.

Förmodligen är det inget negativt i sig med att lägga pengar på mat, kollektivtrafik och andrahandsplagg. Däremot skulle nog mina föräldrar föredra att mina pengar räckte åtminstone några fler dagar. Då brukar jag färska upp deras minne med att jag faktiskt har ett sparkonto som står öppet för alla nödvändiga investeringar.

De allra flesta pengarna gick som vanligt till vår kära kollektivtrafik, skolcafeterian där jag handlar alldeles för mycket samt till min favoritrestaurang; McDonalds. Jag är en av de som med stolthet köper alldeles för mycket pommes frites och tillhörande dippar. Resten av pengarna gick till min favoritaffär; Myrorna. Där handlar jag konstant. Kläder, möbler och inredning. Fantastisk affär.

Förmodligen är det inget negativt i sig med att lägga pengar på mat, kollektivtrafik och andrahandsplagg. Däremot skulle nog mina föräldrar föredra att mina pengar räckte åtminstone några fler dagar. Då brukar jag färska upp deras minne med att jag faktiskt har ett sparkonto som står öppet för alla nödvändiga investeringar.

  • Stina Kinnerbäck