02 dec 2014 21:13

23 jan 2015 15:55

Tråkiga pengar men roligt ändå

Mitt studiebidrag gick mestadels till min kära lilla bil, som självklart behöver bensin.

Tråkiga pengar att lägga men riktigt rolig användning har jag av dem då jag älskar att köra bil! Lite nöjen fick jag även till och jag spräckte faktiskt inte min budget denna månad utan stod kvar med några kronor över till nästa, vilket betyder att jag kan köra några mer mil den kommande månaden!

Ett bra tips till er med kostnader för bensin, ta bussen någon mer dag i veckan till skolan. Det lönar sig så mycket i slutändan. Då kanske du kan gå på någon extra bio eller kanske tacka ja till en lyxigare middag ute med kompisarna och framför allt köpa några extra fina julklappar!

Tråkiga pengar att lägga men riktigt rolig användning har jag av dem då jag älskar att köra bil! Lite nöjen fick jag även till och jag spräckte faktiskt inte min budget denna månad utan stod kvar med några kronor över till nästa, vilket betyder att jag kan köra några mer mil den kommande månaden!

Ett bra tips till er med kostnader för bensin, ta bussen någon mer dag i veckan till skolan. Det lönar sig så mycket i slutändan. Då kanske du kan gå på någon extra bio eller kanske tacka ja till en lyxigare middag ute med kompisarna och framför allt köpa några extra fina julklappar!

  • Ida Johansson