06 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:55

Decembersalong på Lucifer

Ett andningshål i julstressen. Det är Rune Lindströms tanke med decembersalongen på Galleri Lucifer.

Rune Lindström på Galleri Lucifer har som tradition att ha en decembersalong. Där finns verk från hans egna gömmor och inlånade verk från konstnärer som tillfrågats. 55 verk är med i årets utställning. Någon gemensam nämnare finns inte. Konstverken är olika gamla, är gjorda i olika tekniker och skapade av lokala och ickelokala konstnärer.

– Det enda jag saknar i år är att jag inget har i textil, annars har jag de flesta tekniker med.

Han tycker att det är skojigt att bjuda in till decembersalong.

– Ett andningshål i julstressen.

Decembersalongen pågår den 6-21 december.

Rune Lindström på Galleri Lucifer har som tradition att ha en decembersalong. Där finns verk från hans egna gömmor och inlånade verk från konstnärer som tillfrågats. 55 verk är med i årets utställning. Någon gemensam nämnare finns inte. Konstverken är olika gamla, är gjorda i olika tekniker och skapade av lokala och ickelokala konstnärer.

– Det enda jag saknar i år är att jag inget har i textil, annars har jag de flesta tekniker med.

Han tycker att det är skojigt att bjuda in till decembersalong.

– Ett andningshål i julstressen.

Decembersalongen pågår den 6-21 december.