07 dec 2014 15:58

23 jan 2015 15:17

Kvinna blev sexuellt ofredad

SKÖVDE

En kvinna utsattes under lördagskvällen för ett sexuellt ofredande av en för henne okänd man när hon gick utmed gång- och cykelvägen vid Nolhagavägen i Skövde. Mannen antastade kvinnan fysiskt innan han snabbt försvann från platsen. Enligt polisen ska kvinnan inte ådragit sig några fysiska skador i samband med ofredandet. Händelsen ägde rum vid klockan 19.20.

Polisen har i nuläget inga spår efter gärningsmannen.

En kvinna utsattes under lördagskvällen för ett sexuellt ofredande av en för henne okänd man när hon gick utmed gång- och cykelvägen vid Nolhagavägen i Skövde. Mannen antastade kvinnan fysiskt innan han snabbt försvann från platsen. Enligt polisen ska kvinnan inte ådragit sig några fysiska skador i samband med ofredandet. Händelsen ägde rum vid klockan 19.20.

Polisen har i nuläget inga spår efter gärningsmannen.