07 dec 2014 15:43

23 jan 2015 15:17

Man gripen för olaga hot

SKÖVDE

Polisen grep under lördagen en man i 20-årsåldern i Skövde, misstänkt för olaga hot och misshandel.

Mannen skall ha uppträtt hotfullt och våldsamt mot en kvinna i bostad på Rådmansgatan i centrala Skövde under natten till lördagen, då mannen ska ha knuffat kvinnan och uttalat dödshot. Mannen fördes till polishuset i Skövde för förhör, men släpptes senare under lördagen.

Polisen grep under lördagen en man i 20-årsåldern i Skövde, misstänkt för olaga hot och misshandel.

Mannen skall ha uppträtt hotfullt och våldsamt mot en kvinna i bostad på Rådmansgatan i centrala Skövde under natten till lördagen, då mannen ska ha knuffat kvinnan och uttalat dödshot. Mannen fördes till polishuset i Skövde för förhör, men släpptes senare under lördagen.