08 dec 2014 21:00

23 jan 2015 15:17

3 400 kronor till Jultomtarna

Tomtegårdens personal köper inte julklappar till varandra längre, de skänker pengar till Sällskapet Jultomtarna i stället.

Det är andra året som detta sker och det är frivilligt att vara med. Julfesten var i torsdags och resulterade i 3400 kronor till Jultomtarna. Det är mer än förra året då det blev 2865 kronor. Carina Levenstedt, som kom på det här tillsammans med Niklas Bjurén, gläds åt att hon hört att andra arbetsplatser också samlat in pengar.

Det är andra året som detta sker och det är frivilligt att vara med. Julfesten var i torsdags och resulterade i 3400 kronor till Jultomtarna. Det är mer än förra året då det blev 2865 kronor. Carina Levenstedt, som kom på det här tillsammans med Niklas Bjurén, gläds åt att hon hört att andra arbetsplatser också samlat in pengar.