09 dec 2014 14:32

23 jan 2015 15:55

Volvo Cars Technology Award till Prodtex AB

SKÖVDE: Vann utmärkelse

Prodtex AB som finns i Skövde har vunnit Volvo Cars Technology Award 2014.

Utmärkelsen delades ut under måndagen till Prodtex AB. Företaget har i 15 år arbetat med industriella lösningar som rationaliserar processer och ökar konkurrenskraften för svenska industriföretag. Prodtex har utvecklat så kallade extends, ett tillägg till konstruktionsprogramvaran CATIA som döpts till BIW-Util. Samuel Lindholm har svarat för konstruktionen och utvecklingen. Tillägget har bevisat sig i flera projekt på Volvo Cars.

– Djup kompetens och lång erfarenhet av våra kundföretags processer i kombination med stor innovativ förmåga, uthållighet och en stark drivkraft av att allt går att göra på ett mer rationellt sätt är en framgångsfaktor, säger Samuel Lindholm, utvecklare och delägare i Prodtex, i ett pressmeddelande.

Utmärkelsen delades ut under måndagen till Prodtex AB. Företaget har i 15 år arbetat med industriella lösningar som rationaliserar processer och ökar konkurrenskraften för svenska industriföretag. Prodtex har utvecklat så kallade extends, ett tillägg till konstruktionsprogramvaran CATIA som döpts till BIW-Util. Samuel Lindholm har svarat för konstruktionen och utvecklingen. Tillägget har bevisat sig i flera projekt på Volvo Cars.

– Djup kompetens och lång erfarenhet av våra kundföretags processer i kombination med stor innovativ förmåga, uthållighet och en stark drivkraft av att allt går att göra på ett mer rationellt sätt är en framgångsfaktor, säger Samuel Lindholm, utvecklare och delägare i Prodtex, i ett pressmeddelande.