10 dec 2014 14:43

23 jan 2015 15:17

Skövdebo åtalas för misshandel och hemfridsbrott

Utan att kvinnan ville trängde mannen sig in i hennes bostad och stannade kvar – dessutom misshandlade han henne. Nu åtalas mannen.

Skövdebon som är i 40-årsåldern ska enligt uppgifter i åtalet, som lämnades in till Skaraborgs tingsrätt på onsdagen, ha trängt sig in i en kvinnan bostad i Skövde och han stannade också kvar hos henne fast kvinnan inte alls hade lovat honom att vara där.

När han hade trängt sig in i bostaden misshandlade han också kvinnan genom att ta tag i henne och få ner henne på golvet. När hon låg på golvet ska han ha tagit ett grepp om hennes nacke och han dunkade därefter hennes huvud i golvet upprepade gånger.

Kvinnan har av misshandeln orsakats både smärta och ömhet och hon fick dessutom efteråt också en blånad.

Mannen åtalas nu misstänks för misshandel och hemfridsbrott. Han förnekar brott, men förutom kvinnans uppgifter finns också ett vittne som enligt åklagaren kan styrka gärningen.

Kvinnan yrkar också på 11 000 kronor i skadestånd.

Skövdebon som är i 40-årsåldern ska enligt uppgifter i åtalet, som lämnades in till Skaraborgs tingsrätt på onsdagen, ha trängt sig in i en kvinnan bostad i Skövde och han stannade också kvar hos henne fast kvinnan inte alls hade lovat honom att vara där.

När han hade trängt sig in i bostaden misshandlade han också kvinnan genom att ta tag i henne och få ner henne på golvet. När hon låg på golvet ska han ha tagit ett grepp om hennes nacke och han dunkade därefter hennes huvud i golvet upprepade gånger.

Kvinnan har av misshandeln orsakats både smärta och ömhet och hon fick dessutom efteråt också en blånad.

Mannen åtalas nu misstänks för misshandel och hemfridsbrott. Han förnekar brott, men förutom kvinnans uppgifter finns också ett vittne som enligt åklagaren kan styrka gärningen.

Kvinnan yrkar också på 11 000 kronor i skadestånd.