15 dec 2014 09:00

23 jan 2015 15:55

Bär din insats på axeln

Pussytive Thinking är en grupp på Västerhöjd som jobbar med frågor gällande feminism, antirasism och HBTQ. I år har de återigen valt att samla in pengar till förmån för Musikhjälpen genom att sälja tygkassar.

Förra året var första gången som Pussytive Thinking valde att samla in pengar till Musikhjälpen och projektet alla tjejer ska ha rätt att överleva sin graviditet genom att sälja tygkassar. I år är temat stoppa spridningen av hiv och i och med att förra årets insamling blev lyckad valde Pussytive Thinking att göra samma projekt i år igen.

Tygkassarna är utformade av en medlem i gruppen, Anton Ekström, som säljer tygkassar på sin fritid. Varje kasse kommer att kosta 100 kronor, varav 70 kronor går till Musikhjälpen och 30 kronor är produktionskostnader. Förra året fick Pussytive Thinking in 12 000 kronor till Musikhjälpen via sålda tygkassar, vilket de hoppas på att uppnå även detta år.

För den som vill skänka pengar till Musikhjälpen samt bli ägare till en både viktig och snygg tygkasse gjord av Pussytive Thinking så säljs de även denna vecka i Västerhöjds cafeteria – även om själva Musikhjälpen avslutades i helgen.

Under förra veckan genomfördes en mängd olika initiativ till förmån för insamlingen runt omkring Skövde och Skaraborg, allt från konserter till kakförsäljningar, och allt för att tillsammans kunna samla in pengar för att stoppa spridningen av hiv.

Förra året var första gången som Pussytive Thinking valde att samla in pengar till Musikhjälpen och projektet alla tjejer ska ha rätt att överleva sin graviditet genom att sälja tygkassar. I år är temat stoppa spridningen av hiv och i och med att förra årets insamling blev lyckad valde Pussytive Thinking att göra samma projekt i år igen.

Tygkassarna är utformade av en medlem i gruppen, Anton Ekström, som säljer tygkassar på sin fritid. Varje kasse kommer att kosta 100 kronor, varav 70 kronor går till Musikhjälpen och 30 kronor är produktionskostnader. Förra året fick Pussytive Thinking in 12 000 kronor till Musikhjälpen via sålda tygkassar, vilket de hoppas på att uppnå även detta år.

För den som vill skänka pengar till Musikhjälpen samt bli ägare till en både viktig och snygg tygkasse gjord av Pussytive Thinking så säljs de även denna vecka i Västerhöjds cafeteria – även om själva Musikhjälpen avslutades i helgen.

Under förra veckan genomfördes en mängd olika initiativ till förmån för insamlingen runt omkring Skövde och Skaraborg, allt från konserter till kakförsäljningar, och allt för att tillsammans kunna samla in pengar för att stoppa spridningen av hiv.

  • Ida Bohman