15 dec 2014 19:25

23 jan 2015 15:55

Kallades "virus på insändarsidan"

PRO-ordförande Bengt Sjökvist har nu polisanmält Michael Nimstad, vice ordförande för Moderaterna i Skövde, för förtal.
– Jag kan inte acceptera detta påhopp.

Det var i förra veckan som SLA kunde avslöja att Michael Nimstad, vice ordförande i Skövdemoderaterna, ledamot i kommunfullmäktige och styrelseledamot i Next Skövde, på sociala medier skrivit om Bengt Sjökvist.

”Han är ett virus på insändarsidan i lokalbladet. Tål inte respons utan att hugga igen och igen... Han är ju pinsam för sina egna”, skrev Nimstad bland annat.

Den förre S-politikern Bengt Sjökvist, i dag PRO-ordförande i Skövde, reagerade starkt. Han kallade det hela för personangrepp på en ”väldigt låg nivå”.

– Nu har jag polisanmält honom för förtal, så får vi se vad som händer. Jag bestämde mig för att göra det eftersom många har kommit fram till mig, eller hört av sig på andra sätt, och sagt att jag inte ska acceptera att bli kallad något sådant, säger Sjökvist till SLA.

Det var i förra veckan som SLA kunde avslöja att Michael Nimstad, vice ordförande i Skövdemoderaterna, ledamot i kommunfullmäktige och styrelseledamot i Next Skövde, på sociala medier skrivit om Bengt Sjökvist.

”Han är ett virus på insändarsidan i lokalbladet. Tål inte respons utan att hugga igen och igen... Han är ju pinsam för sina egna”, skrev Nimstad bland annat.

Den förre S-politikern Bengt Sjökvist, i dag PRO-ordförande i Skövde, reagerade starkt. Han kallade det hela för personangrepp på en ”väldigt låg nivå”.

– Nu har jag polisanmält honom för förtal, så får vi se vad som händer. Jag bestämde mig för att göra det eftersom många har kommit fram till mig, eller hört av sig på andra sätt, och sagt att jag inte ska acceptera att bli kallad något sådant, säger Sjökvist till SLA.