15 dec 2014 07:47

23 jan 2015 15:17

Påverkade betalvägrade på tåg

Två personer som befann sig på ett tåg till Skövde under söndagskvällen vägrade att betala för sina biljetter. Polisen kontaktades strax efter klockan 22.00 och mötte upp tåget vid tågstationen. De två personerna, som är i de övre tonåren, visade tydliga tycken på drogpåverkan och medtogs för provtagning. De båda är nu misstänkta för ringa narkotikabrott för eget bruk.

Två personer som befann sig på ett tåg till Skövde under söndagskvällen vägrade att betala för sina biljetter. Polisen kontaktades strax efter klockan 22.00 och mötte upp tåget vid tågstationen. De två personerna, som är i de övre tonåren, visade tydliga tycken på drogpåverkan och medtogs för provtagning. De båda är nu misstänkta för ringa narkotikabrott för eget bruk.