17 dec 2014 09:26

23 jan 2015 15:17

Skövdebo misstänks för misshandel

En Skövdebo är anhållen sedan natten till onsdagen misstänkt för misshandel i relation.

Ärendet kom till polisens kännedom i tisdags kväll. En man, född i början av 90-talet, skulle då ha misshandlat sin sambo, paret är hemmahörande i Skövde. Några timmar senare togs mannen in till förhör på polisstationen i Skövde och anhölls strax efter midnatt misstänkt för misshandel.

Skövdepolisen arbetar med ärendet, under dagen och ska bland annat målsäganden höras igen då polisen hoppas att få fram ytterligare detaljer kring det misstänkta brottet.

Ärendet kom till polisens kännedom i tisdags kväll. En man, född i början av 90-talet, skulle då ha misshandlat sin sambo, paret är hemmahörande i Skövde. Några timmar senare togs mannen in till förhör på polisstationen i Skövde och anhölls strax efter midnatt misstänkt för misshandel.

Skövdepolisen arbetar med ärendet, under dagen och ska bland annat målsäganden höras igen då polisen hoppas att få fram ytterligare detaljer kring det misstänkta brottet.