18 dec 2014 21:18

23 jan 2015 15:55

Tradition hos Plusgymnasiet

Öppet hus, mingel, prisutdelning och modevisning. Under torsdagskvällen hade Plusgymnasiet sin gala på Valhall.

Plusgymnasiet har som tradition att arrangera en gala. Under torsdagskvällen var det dags för PG Awards och den hölls på Valhall. Programmet bestod av tre delar: Öppet hus och Ung företagsamhet, mingel och gala.

– Det är eleverna som arrangerar det här. Hotelleleverna bokar på sin konferens- och evenemangslektion, de möblerar och dukar. Stylisterna har sin årliga modevisning. Det är prisutdelning och eleverna är också konferencierer, berättar Louise Samuelsson, lärare på Plusgymnasiet.

Under galan delades flera priser ut.

– Pristagarna utses av oss lärare, för varje årskurs är det ett speciellt pris. Det kan till exempel vara årets hårstylist. Det är priser som eleverna får för att de har presterat, berättar Louise Samuelsson.

Följande fick pris: Hotel 14 Årets rookie vinnare Robin Bos, Hotel 13 Årets serviceprofil: Alice Karlsson, Hotel 12 Årets hotelier: Gabrielle Andersson, Stylist 14 Årets hårstylist:Jennifer Johansson, Stylist 14 Årets stylist: Mia Unenge, Stylist 12 Årets kreativa stylist: Julia Breman, SOS 14 För idogt flit: Aziz Najafi, SOS 13 Årets räddningsinsats: Margarita Bergqvist, HUD 14 Årets hantverk hud elev ÅK 1: Nelly Fasth, HUD 13 Årets mest spännande och fantasifulla projektarbete: Emelie Bråthen, HUD 12 Årets mest roliga, fantasifulla och tematiserade behandlingsmeny: Linnea Friman. Årets skräckförfattare gick till Ella Karnevi och Årets föredöme till Claudia Yaacoub.

Plusgymnasiet har som tradition att arrangera en gala. Under torsdagskvällen var det dags för PG Awards och den hölls på Valhall. Programmet bestod av tre delar: Öppet hus och Ung företagsamhet, mingel och gala.

– Det är eleverna som arrangerar det här. Hotelleleverna bokar på sin konferens- och evenemangslektion, de möblerar och dukar. Stylisterna har sin årliga modevisning. Det är prisutdelning och eleverna är också konferencierer, berättar Louise Samuelsson, lärare på Plusgymnasiet.

Under galan delades flera priser ut.

– Pristagarna utses av oss lärare, för varje årskurs är det ett speciellt pris. Det kan till exempel vara årets hårstylist. Det är priser som eleverna får för att de har presterat, berättar Louise Samuelsson.

Följande fick pris: Hotel 14 Årets rookie vinnare Robin Bos, Hotel 13 Årets serviceprofil: Alice Karlsson, Hotel 12 Årets hotelier: Gabrielle Andersson, Stylist 14 Årets hårstylist:Jennifer Johansson, Stylist 14 Årets stylist: Mia Unenge, Stylist 12 Årets kreativa stylist: Julia Breman, SOS 14 För idogt flit: Aziz Najafi, SOS 13 Årets räddningsinsats: Margarita Bergqvist, HUD 14 Årets hantverk hud elev ÅK 1: Nelly Fasth, HUD 13 Årets mest spännande och fantasifulla projektarbete: Emelie Bråthen, HUD 12 Årets mest roliga, fantasifulla och tematiserade behandlingsmeny: Linnea Friman. Årets skräckförfattare gick till Ella Karnevi och Årets föredöme till Claudia Yaacoub.