20 dec 2014 11:02

23 jan 2015 15:17

Äldre man i backen när yngre man slog tillbaka

En äldre man slog till en yngre man i Garpaparken vid 23.30-tiden på fredagskvällen. Den yngre mannen slog då tillbaka och den äldre mannen, som var berusad, stöp i backen efter käftsmällen och han blev liggande där.

Enligt anmälaren, den yngre mannens kompis, hade den äldre mannen slagit till kompisen helt oprovocerat. Anmälaren uppgav också för polisen på telefon att den äldre mannen blödde från ansiktet och kanske var i behov av att sys.

Polisen körde mannen till sjukhuset för omplåstring. Det hela resulterade i att de båda männen anmälde varandra för misshandel.

Enligt anmälaren, den yngre mannens kompis, hade den äldre mannen slagit till kompisen helt oprovocerat. Anmälaren uppgav också för polisen på telefon att den äldre mannen blödde från ansiktet och kanske var i behov av att sys.

Polisen körde mannen till sjukhuset för omplåstring. Det hela resulterade i att de båda männen anmälde varandra för misshandel.