30 dec 2014 15:48

23 jan 2015 15:18

SLA-ägare ställer krav på kommunen

SKÖVDE

NWT AB, som äger Skaraborgs Allehanda, ställer ekonomiska krav på Skövde kommun efter en tidigare vattenskada i kvarteret Diana (SLA-huset). Reparationskostnaderna slutade på 670 000 kronor och NWT kräver nu att kommunen ersätter med 266 000 kronor vilket motsvarar självrisken.

Bolagets advokat uppmanar också kommunen att vidta åtgärder i dagvattensystemet för att undvika framtida liknande vattenskador.

NWT AB, som äger Skaraborgs Allehanda, ställer ekonomiska krav på Skövde kommun efter en tidigare vattenskada i kvarteret Diana (SLA-huset). Reparationskostnaderna slutade på 670 000 kronor och NWT kräver nu att kommunen ersätter med 266 000 kronor vilket motsvarar självrisken.

Bolagets advokat uppmanar också kommunen att vidta åtgärder i dagvattensystemet för att undvika framtida liknande vattenskador.