01 jan 2015 20:39

23 jan 2015 15:18

Anlagda bränder i containrar

SKÖVDE

På Forslunds väg vid Claesborgs IP utbröt en brand i en container strax efter klockan 20.00 under nyårsdagen. Bara några minuter senare var det dags igen och då vid Annero. Vid 20.30-tiden hade dock räddningstjänsten släckt de båda bränderna. En dryg timme senare var det dags igen - nu på Billingstorpsvägen.

– Då de skedde inom loppet på kort tid är de troligtvis anlagda, som tur var fanns det aldrig någon spridningsrisk, säger Göran Sandström, inre befäl på räddningstjänsten.

På Forslunds väg vid Claesborgs IP utbröt en brand i en container strax efter klockan 20.00 under nyårsdagen. Bara några minuter senare var det dags igen och då vid Annero. Vid 20.30-tiden hade dock räddningstjänsten släckt de båda bränderna. En dryg timme senare var det dags igen - nu på Billingstorpsvägen.

– Då de skedde inom loppet på kort tid är de troligtvis anlagda, som tur var fanns det aldrig någon spridningsrisk, säger Göran Sandström, inre befäl på räddningstjänsten.