05 jan 2015 15:06

23 jan 2015 15:56

Rekordår för badet

Ett bra år för badanläggningen

Året som gick blev ett rekordår för Arena Skövde. Badet besöktes av nästan 260 000 personer.
– Självklart jätteroligt, säger Bengt Pettersson, Arena Skövde.

Badet på Arena Skövde är populärt och blir uppenbarligen bara populärare. Statistik gällande 2014 visar att badet besöktes av 259 046 personer. Det är cirka 3000 fler än det tidigare rekordåret 2012. Förutom ett nytt årsrekord sattes också besöksrekord både på sportlovet och höstlovet.

– När man ser svart på vitt att det kommer så många besökare hit är det naturligtvis väldigt roligt. Jag känner också att vi gör mycket för att alla som kommer hit ska få en bra upplevelse. Personalen lägger ner mycket kraft på verksamheten för att den ska bli så bra som möjligt för alla, säger Bengt Pettersson, tillförordnad Arenachef.

En bra anläggning som ger besökarna an positiv upplevelse är förklaringen till rekordet tror Pettersson.

– Det är roligt när det går åt rät håll, men man måste samtidigt vara ödmjuk. Nu satsar ju Vara på ett nytt badhus och Gustavsvik i Örebro renoveras. Så vi kan inte slå oss till ro, man måste alltid arbeta med förbättringar i verksamheten.

Badet på Arena Skövde är populärt och blir uppenbarligen bara populärare. Statistik gällande 2014 visar att badet besöktes av 259 046 personer. Det är cirka 3000 fler än det tidigare rekordåret 2012. Förutom ett nytt årsrekord sattes också besöksrekord både på sportlovet och höstlovet.

– När man ser svart på vitt att det kommer så många besökare hit är det naturligtvis väldigt roligt. Jag känner också att vi gör mycket för att alla som kommer hit ska få en bra upplevelse. Personalen lägger ner mycket kraft på verksamheten för att den ska bli så bra som möjligt för alla, säger Bengt Pettersson, tillförordnad Arenachef.

En bra anläggning som ger besökarna an positiv upplevelse är förklaringen till rekordet tror Pettersson.

– Det är roligt när det går åt rät håll, men man måste samtidigt vara ödmjuk. Nu satsar ju Vara på ett nytt badhus och Gustavsvik i Örebro renoveras. Så vi kan inte slå oss till ro, man måste alltid arbeta med förbättringar i verksamheten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.