13 jan 2015 19:47

23 jan 2015 15:18

Skövdeklass vidare i Vi i femman

Klass 5 S på Norrmalmskolan i Skövde gick på onsdagen vidare till lokal semifinal i Sveriges Radios klassiska frågesportstävling Vi i femman.

Inför sista frågan i matchen mot kombattanterna från Stenhammarskolan i Lidköping var det jämt. Men Skövdeeleverna drog det längsta strået och vann med 30–22. För Norrmalmsskolan tävlade Albin Karlsson och Moa Skoog. Torbjörn Borg ställde som brukligt frågorna och Anna-Karin Hallgren var domare.

Inför sista frågan i matchen mot kombattanterna från Stenhammarskolan i Lidköping var det jämt. Men Skövdeeleverna drog det längsta strået och vann med 30–22. För Norrmalmsskolan tävlade Albin Karlsson och Moa Skoog. Torbjörn Borg ställde som brukligt frågorna och Anna-Karin Hallgren var domare.