14 jan 2015 20:45

23 jan 2015 15:56

Undersökte hjulspår ner i Karstorpssjön

UPPDATERAD (kl 22.24) Hjulspår ledde ner i Karstorpssjön, räddningstjänsten undersökte platsen under onsdagskvällen, men hittade inget.

- Det var öppet vatten vid strandkanten men vi hackade oss igenom isen lite längre ut och kände ner mot botten, det är 2,5 meter djupt. Men vi kände inget, det är polisens sak nu, vi har inga dykare här, säger Peter Brandels, inre befäl på räddningstjänsten östra Skaraborg. Det är möjligt att någon dumpat något, det är stora hjulspår.

Det var ett person som på förmiddagen sett hjulspåren och kontatktat räddningstjänsten, vilka sent på kvällen twittrade ut att det handlade om ett arbetsfordon som under tisdagen varit på platsen, därav spåren.

- Det var öppet vatten vid strandkanten men vi hackade oss igenom isen lite längre ut och kände ner mot botten, det är 2,5 meter djupt. Men vi kände inget, det är polisens sak nu, vi har inga dykare här, säger Peter Brandels, inre befäl på räddningstjänsten östra Skaraborg. Det är möjligt att någon dumpat något, det är stora hjulspår.

Det var ett person som på förmiddagen sett hjulspåren och kontatktat räddningstjänsten, vilka sent på kvällen twittrade ut att det handlade om ett arbetsfordon som under tisdagen varit på platsen, därav spåren.