15 jan 2015 17:02

23 jan 2015 15:18

Vågar inte vara på balkong som vittrar sönder

En hyresgäst har anmält brister i sitt boende till Miljösamverkan östra Skaraborg.

Skövdebon skriver i sin anmälan att det redan för flera år sedan ramlade ner kilotunga stenar (murbruk) från balkongen ovan. Hyresgästen skriver att hon är orolig för att vistas på sin egen balkong och att hyresvärden inte agerat trots påstötningar.

Mös hanterar inte balkongfrågan utan skickar den vidare till byggnadsnämnden i Skövde.

Skövdebon skriver i sin anmälan att det redan för flera år sedan ramlade ner kilotunga stenar (murbruk) från balkongen ovan. Hyresgästen skriver att hon är orolig för att vistas på sin egen balkong och att hyresvärden inte agerat trots påstötningar.

Mös hanterar inte balkongfrågan utan skickar den vidare till byggnadsnämnden i Skövde.