18 jan 2015 14:36

23 jan 2015 15:57

Trio misstänkt för rånförsöket mot Shell

Nu är de tre männen som greps misstänkta för bilstöld i fredags också misstänkta för rånförsöket mot Shell natten till torsdagen.

Detta uppger P4 Skaraborg. Vid 23.30-tiden natten till fredagen försökte en gärningsman råna butiken på Falköpingsvägen i Skövde. Rånaren stod utanför när den anställde som stängt butiken kom ut och var på väg till sin bil. Rånaren hotade honom med en pistol och försökte att tvinga honom tillbaka till butiken.

Tre män, varav två är hemmahörande i Skaraborg, greps senare under natten på Diabasvägen i närheten av Falköpingsvägen. De anhölls därefter misstänkta för att ha stulit en bil i Tidaholm. Under helgen har det hållits förhör med männen och de är nu alltså även misstänkta för inblandning i rånförsöket mot macken.

Polisen utreder också om det finns en koppling mellan trion och rånförsöket i Tidaholm förra söndagen. Då sköts butiksägaren sköts i benet.

Detta uppger P4 Skaraborg. Vid 23.30-tiden natten till fredagen försökte en gärningsman råna butiken på Falköpingsvägen i Skövde. Rånaren stod utanför när den anställde som stängt butiken kom ut och var på väg till sin bil. Rånaren hotade honom med en pistol och försökte att tvinga honom tillbaka till butiken.

Tre män, varav två är hemmahörande i Skaraborg, greps senare under natten på Diabasvägen i närheten av Falköpingsvägen. De anhölls därefter misstänkta för att ha stulit en bil i Tidaholm. Under helgen har det hållits förhör med männen och de är nu alltså även misstänkta för inblandning i rånförsöket mot macken.

Polisen utreder också om det finns en koppling mellan trion och rånförsöket i Tidaholm förra söndagen. Då sköts butiksägaren sköts i benet.