20 jan 2015 07:16

23 jan 2015 15:18

Man misshandlad av inbrottstjuv

En man misshandlades av en inbrottstjuv i sitt eget hem under natten till tisdag.

En man, född 1980, fick en obehaglig överraskning strax efter midnatt. En förövare krossade då en ruta på hans bostad vid Hasslumsvägen och tog sig på så vis in i byggnaden. Väl inne ska förövaren dessutom ha misshandlat mannen. Förövaren lämnade platsen i en personbil och polis körde den misshandlade mannen till sjukhus för tillsyn. På tisdagsmorgonen var ännu ingen gripen.

En man, född 1980, fick en obehaglig överraskning strax efter midnatt. En förövare krossade då en ruta på hans bostad vid Hasslumsvägen och tog sig på så vis in i byggnaden. Väl inne ska förövaren dessutom ha misshandlat mannen. Förövaren lämnade platsen i en personbil och polis körde den misshandlade mannen till sjukhus för tillsyn. På tisdagsmorgonen var ännu ingen gripen.